Ny vecka..

Ja så då var det måndag igen och hela helgen och makens lediga vecka är över och förbi.
Nästa gång han är långledig så är jag av med min stora otympliga stövel.
För nästa vecka ska jag till doktorn, och jag hoppas verkligen inte att han hittar något som läkt  fel.

För nu längtar jag verkligen ut……
Idag lyser solen så förrädiskt vackert, men sticker man näsan utanför dörren så känner man att vinden är iskall och det är inget vidare skönt alls. (jag var faktiskt ute och hämtade tidningen)

Så det får väl bli en dag i soffan, tillsammans med de små fisarna som är här på besök idag.

Jag tänkte jag skulle börja läsa Flickan med snö i håret, av Ninni Schulman (tror jag hon heter)
Den ska vara bra har jag hört från fler håll. Jag hoppas att den kan fånga mitt intresse så att jag får ro att sitta och läsa den.
Egentligen skulle jag vilja ha en kartong med praliner att smaska på medan jag läser, men jag kanske skull ägna mig mer åt ätandet en åt boken, så det är nog lika bra att jag inte har något hemma.
Ett surt grönt äpple får duga.

Igår tvättade Käre maken fönstren och vet ni vad som händer idag…?
Jo vår vaktmästare går runt med en sån där himla blåst och blåser ihop allt grus och sand från gångvägarna, så de kan sopa upp det vid ett senare tillfälle, och ett vitt lager av damm lägger sig så fint på de nyputsade fönstren. Suck……

Jag förstår inte riktigt varför han måste göra det just idag, då det  blåser halv storm ute, redan innan han satte igång sin blåsmaskin.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till innan jag går in i rummet och sätter mig. När jag är ensam hemma intas flytande drycker vid köks bordet, det är lite svårt att frakta in dom till rummet, hoppandes på kryckor.

Men äpplet stoppar jag i fickan när jag beger mig in till den vid det här laget välbekanta soffan och sjunker ner i den för att läsa  i boken , mumsa på äpplet och längta till nästa vecka.

Kanske tar jag med mig en banan också……

Ha det gott och var rädda om er.
Kram Annelie

5 thoughts on “Ny vecka..

  1. Tycker att det låter som om du har det riktigt gott (hi hi), men förstår om du nu tycker att det börjar bli lite enformigt! Här blåser det också väldigt, även om solen skiner och det ser så skönt ut inifrån.Otur med fönstren, men säger som min man alltid säger: Det som är borta är borta (om nu det är någon tröst!Ha en skön dag tillsammans med nakenfisarna, sämre kan man absolut ha och en vecka går fort!Kram och hälsningar från mig och mina vovvar ❤

  2. Sicken nedrans vaktmästare som ska skita ner dina rena fönster 😦 Här gäller det att hålla i hatten om man ska ge sig ut och kallt i vinden är det. Håller tummarna på att allt är okej så du slipper stöveln. Njut av boken och sällskapet.Kramiz min fina vän !!! Annika

  3. Men så typiskt att han skulle blåsa just när dina fönster blivit rena då!!!!!!Du har det ganska mysigt med dina fruktstunder och fisarna i soffan men jag förstår att du längtar tills de tar bort stöveln :o))Ha det gott min vän <3Kram Maritha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s