Åldern tar ut sin rätt…

Inte vet jag om det beror på att jag blivit äldre, men ojojoj så jobbigt det var att gå upp i morse.
Ögonen var alldeles grusiga och ville inte öppna sig alls, huvudet värkte och hela kroppen uttryckte sin förtvivlan över att behöva gå upp, när det var så varmt och gott i sängen.

Fåglarna kvittrade utanför fönstret och verkade vara väldigt nöjda över hur deras dag hade börjat, medan jag bara ville dra täcket över huvudet och be dom vara lite tystare……

Till slut var jag ju tvungen att kliva upp ändå, jag kan tyvärr inte hålla mig hur länge som helst, så ett  besök på toaletten var det som till slut fick mig att kasta av mig mitt varma täcke och hoppa ut ur det kyliga sovrummet in till den lite varmare toaletten.
Väl där, ja då var det bara att klä på sig och börja dagen.

Försöka hitta ljuset och ta sig ut ur huvudvärk och trötthet. Det starkaste jag drack igår var kaffe, så det kan inte beror på nåt sånt att jag mår som jag gör idag.
Det måste väl helt enkelt bero på åldern…
Jag var på besök på jobbet i 7 timmar igår , 4 timmar i barngrupp (jätte roligt) och 3 timmar på möte, det blev väl för mycket kan jag tro, nu när jag fyllt 56 år.

Eller kan huvudvärken bero på att vädret är som det är, jag brukar ju vara lite väderkänslig, men det är väl i så fall bra löjligt, lite april väder borde jag väl tåla tycker jag, jag har ju ändå upplevt 56 aprilmånader vid det här laget och borde vara van.

Nåja, dagen knallar på, huvudvärkstabletter, kaffe, mat, huvudvärkstabletter och ändå envisas Skalle-Per att hålla sig kvar uppe i knoppen.

 Jag får allt koncentrera mig på allt runt omkring den svarta värken, så kanske jag glömmer bort den.
Tex. så har min dotter ringt idag, vi pratade en en lång stund, min ena son har ringt och jag har pratat med honom och lilla Folke en ganska lång stund, Finaste Mijah har ring och vi har pratat en lång stund, andra sonen har jag haft sms kontakt med ett par gånger under dagen…..
Ja det finns mycket att vara glad över en dag som idag och ibland kommer faktiskt solen fram ett par minuter mellan hagelbyarna, snön och regnet .

Och nu känner jag plötsligt att jag är alldeles stel i nacken,det är kanske där huvudvärken kommer från egentligen, jag  ska nog göra lite nack och axel rörelser och ta en stund på spikmattan, så kanske det går över.

Ack ja, det är mycket att tänka på när man blivit ett helt år äldre en sist…… 

Var rädda om er gott folk,så ni håller länge ❤

Kram Annelie

6 thoughts on “Åldern tar ut sin rätt…

  1. Plötsligt gruvar jag till september då jag blir ett år äldre om det sker så plötsligt att ålders krämporna kommer :o))Hoppas dagen blev lite bättre och huvudvärken gick över!Kram och en fin på kinden <3Maritha

  2. Du behöver nog inte oroa dig Maritha, du klarar dig nog bättre en mig. Jag har ju en liten latmask inneboende hos mig som nog gör att jag känner mig lite äldre en vad jag är ;))Kram till dig ❤

  3. Vad trist med huvudvärk. Jag har en känsla att du har det lite då och då? Kommer det från nacken kanske det går att göra något åt detta.Eller är det migrän. Jag brukade ha en lättare form av migrän ofta fick jag det på lördan när jag slappnat av för helgen. Efter jag fyllde 50 började den försvinna mer och mer. Så nu har jag nästan aldrig huvudvärk. En fördel med att bli äldre iaf.Var rädd om dej!Kram/Susanne

  4. Du har allt rätt Susanne, jag har huvudvärk lite för ofta. Jag har migrän, det fick jag på köpet med fibromyalgin, jag har även spänningshuvudvärk, så det blir lite då och då som man får ta till medicin. Men nu för tiden inte alls lika ofta som förr, då jag även fick huvudvärk av alla värktabletter jag åt. Det slipper jag nu för tiden ;)) kram till dig ❤

  5. Först ett grattis i efterskott. Vilket vacker smycke du fick. Det är helt i min stil. Om jag förstår rätt är det din dotter som tillverkar dem eller? Inte då att det är åldern Jag fyllde ju 56 för 2 veckor sedan och jag vägrar att acceptera att det ska kännas. Kan det var lite spänningar i luften? Det har ju varit lite hit och dit med foten den. inte konstigt om det till slut sätter sig i huvudet i form av värkKrya på dig nuKram

  6. Tack Lisbeth,Min dotter gjorde smycken förrut, men det händer inte så ofta nu för tiden. Det här smycket jag fick på min födelsedag har min sondotter, Hannah 14 år gjort. Hon är så pysslig och duktig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s