Det var väl det jag befarade…..

Jag vet inte riktigt när jag förstod att jag var lite smått tokig och inte alltid helt korrekt i de fina rummen….men jag har väl vetat om det i så gott som hela mitt vuxna liv i allafall, utan tvekan.

Du är ju inte klok. Så du bär dig åt. Du måste ha en skruv lös, och sådana saker har alltid yttras i min närhet.
Nu har jag fått bevis för att det faktiskt är så…

Inatt när jag precis höll på att slumra in som allra bäst, skulle jag vända på mig för att hitta den perfekta sovställningen för natten…..då plötsligt känner jag något kallt och hårt rispa mot min hud, Klarvaken i ett huj, vad kan det vara, famlar med händerna och hittar det hårda.
Jag känner med en gång vad det är, utan att behöva tända lampan.

Det är min skruv som har suttit lös så länge, nu hade jag tappat den, nu låg den där i min hand, och jag hade ingen andning om vad jag skulle göra av den.


Nåja, det var ju mitt i natten, så jag kunde ju inte hitta på så mycket, jag lade den på sängbordet och somnade omefter en stunds grubblande över hur mitt liv nu ska bli, utan min lösa skruv.

Nu, några timmar in på denna dagen känner jag en viss saknad, men troligtvis har jag fler lösa skruvar för jag känner mig nästan precis som vanligt.

Jag gick ut och satte mig en stund med en bok och en kopp kaffe, solen var framme så solglasögonen åkte på, men fy vad vinden var kall, både jag och nakenfisarna som är här på besök, skyndade in efter bara en liten stund.

Jag satt mig och skrev i bloggen istället och tänkte – Väldans vad mörkt det blev, nu kommer det nog en rejäl regnskur snart….tills jag upptäckte att jag fortfarande hade solglasögonen på.
När jag tog av mig dom så var det riktigt ljust faktiskt.
Jag får väl fortsätta läsa min bok här inne i soffan, för nån nytta tänker jag då rakt inte göra idag.


Kanske jag ska göra som Zikoria, knö ner mig i nån liten korg och hoppas på att ingen ser mig……

Jag önskar alla jag älskar en smula galenskap – det skänker hjärtat glädje.
Antatole France

Var rädda om er och gå ut och gör något busigt !!!
Kram Annelie

10 thoughts on “Det var väl det jag befarade…..

  1. Underbara underbara underbara du!!!Du är ju ett geni (nu)!!!Tur att du tappade den där lösa skruven så kanske du dessutom slipper huvudvärken framöver. Helt säker på att det är skruvens fel. Jag är glad att du har några lösa skruvar, för annars vore ju inte du den där härliga humoristiska och goa tjej som du är!!! Jag ska se om jag också har en lös skruv eller så, för jag vill vara likasamma som du!!!Största kramen till dig//PUSS på dig //Lena

  2. Ha ha ha………nu fick jag mig ett gott skratt tokfia :-)). Bra att du struntar i måsten och har det skönt i soffan ❤ Puss o kram fina vännen // Maritha

  3. He he vad rolig du är :-))Du är så duktig på att skriva och få till det.Lite lösa skruvar skadar inte, dessa skänker en krydda i tillvaron.Kram Susanne

  4. Vilken upplevelse du var med om. Mina sitter kvar men visst är det några lösa. Kanske var det därför du missade att ta av solglasögonen.Ha en fin helgKram

  5. Hahaha, du är ju för härlig människa!!! Nu fatta jag vad du menade på fb när du skrev om nån skruv. Det roligaste jag läst på länge, eller det kanske är jag som är väldigt mottaglig för roliga saker.Jag har också massa lösa skruvar! Brukar dock inte hitta dom i sängen. Eller det kanske jag gör!!! Hahaha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s