I morse fick jag något som gjorde mig så glad ända in i hjärteroten.
Jag fick Bloggkärlek.

 Min fina vän från bloggen Sammelsurium skickade hjärtat till mig och hon hade fått det från sin vän Madelein som har startat denna kedjereaktion på nätet  som är en tanke om att sprida kärlek på nätet, som en motvikt till allt näthat som florerar.
Jag blev som som sagt jätte glad,  och genast började jag fundera över vem jag skulle skicka min kärlek till. Det finns en hel del att välja bland, men  det blev till den vännen som ger mig mycket kärlek, hon som gör mig glad när jag tänker på henne, som kan behöva massor av kärlek och som är värd det.
Hon har lärt mig massor genom åren, om hur det är att ha ett barn med särskilda behov. Det har gett mig en insikt om hur livet i en familj som inte fungerar som alla andra kan vara, på ett fint, mjukt och ofta humoristiskt sett. Det får helt enkelt bli  till Nina med sin blogg Livet i stort & smått.
Kram på dig Nina, jag hoppas du vill föra kärleken vidare.
Kram Annelie

5 thoughts on “

  1. Men oj… Kom lite tårar här, vad gullig du är! Tack finaste du! ❤ Så klart ska jag föra kärleken vidare :)Massor av kärlek till dig med!Saknarkramar!Nina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s