Läcker rumpa…..?

Nu har sommaren verkligen kommit och det är så härligt.
Jag är inte det minsta allergisk och jag älskar värme, så nu njuter jag.
Just nu på balkongen i skuggan….
Det beror mest på min fot, den gillar inte solen just nu, hade det inte varit för att den svullnar upp ännu mer i solens sken så skulle jag nog sitta och svettas på framsidan där solen ligger på…..

Sen har jag hundarna här också och dom ska väl inte vistas allt för mycket i solen när den är som starkast.


Även om vi var och inhandlade en pytteliten pol till dom där de kan svalka av sina små tassar.
Chester tyckte det var helt ok efter en stund, fast att han ser lite skeptisk ut på bilden. Freja nöjde sig med att gå i med framtassarna och förstod inte alls vitsen med det hela…men hon kanske vänjer sig.

I morse skulle jag smörja in Chester med solkräm, han behöver ju det eftersom han inte har nån päls som fångar upp solstrålarna.

Jag stod böjd över honom med rumpan i vädret och huvudet nere vid knäna nån stans. Så där som vi tanter står, som har lite ont i knän och ben och inte längre kan gå ner sådär graciöst på huk som man gjorde förr i tiden..

Då kommer Käre maken ut och ger mig en klapp på rumpan och säger,
– Du har en läcker häck,( trodde jag i allafall.)
-Ja, svarade jag, med ett leende och allt ihop är ditt.

Han såg lite frågande ut, så jag förstod att det inte var det svar han väntar sig. Det visade sig att han inte alls hade sagt att jag hade en läcker häck. Han hade sagt – Du har en fläck där….

Nåja jag fick vara glad en stund i alla fall. Jag frågade om den var stor, och fick svaret. – Det beror på om du menar fläcken eller rumpan.

Fläcken var liten, och ja, rumpan vet jag ju redan att det är stor och bred som en lagårdsdörr.


Men jag har accepterat den och sitter ganska bra på den faktiskt. Som jag säkert har skrivit innan hade jag en vän som en gång sa – Jag är som en norsk fjällväg, smal och kurvig, du Annelie, du är som en tysk motorväg, bred och trygg……

Nu börjar det nog bli tid för en liten hundpromenad. Jag ska försöka slita mig från min otroligt sköna balkong.


Det här är utsikten jag sitter och tittar ut över, inte en människa så långt ögat kan nå och massor av fågelsång….så härligt.
Det ända som fattas är en liten sjö att gå ner att svalka sig i.
Men då antar jag att det hade varit fullt av människor på ” min” baksida.
Så jag är nöjd och glad med hur jag har det.

Var rädda om er i värmen, drick mycket, ( helst vatten, i alla fall under dagen)ha på er solhatt och för allt i världen låt inte några djur sitta i bilen medan ni är inne och handlar.
Solkram //Annelie

5 thoughts on “Läcker rumpa…..?

  1. Men det var ju tur att häcken är större än fläcken, det hade nog sett konstigt ut annars…Jag tycker det är så häftigt att dom blir solbrända, hundarna 🙂 Men det är ju så klart dom blir. Coola är dom iaf, och du får nog låna deras pool, i brist på den där sjön… Den ser rätt lagom ut för en lagom häck ;)Kramen påre goa du!Nina

  2. Ha ha det är den typ av humor jag kan skratta åt. Det är så härligt med människor som kan se sig själv från den humoristiska sidan. Det är inte alla förunnat. Så mysigt med att bada i poolen och vilken min men det är väl som du säger de vänjer sig till slut. Tänk om alla människor förstod vad de utsätter sig för när de solar utan solkräm. Kan tänka mig att det är "det händer andra men inte mig" som får styra. Ha en fortsatt bra kvällKram

  3. Du är bara för underbar !!! Tycker sååå mycket om att läsa hos dig !!! Kramar i massor och bara ler:) Hoppas vi ses nån gång !!

  4. ha ha..tror nog att han gillar din häck ändå :-))Tack för skrattet..Vilken fin utsikt du har.Underbart med sol fast idag är den ju borta men hoppas den kommer tillbaks till helgen :-)Ha det gott fina du !!! Kramiz Annika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s