Kaffet smakar gott igen….

Nu börjar jag bli frisk och kry från min eländiga förkylning.
I morse smakade till och med kaffet gott, det har det inte gjort på hela veckan.
Ja första dagarna drack jag inte ens kaffe, te med massor av honung,det var det som  rann ner genom min torra onda hals…

Men sen kommer ju kaffe suget efter ett par dagar, man känner hur gott det skulle vara med en kopp, häller upp och sätter sig för att njuta…men , nä…man får i sig halva koppen, resten står och blir kallt och får kastas ut. Det smakade inte alls som man tänkt sig.

Men i morse var det så pass gott att jag till och med tog påtår…så nu är jag på bättringsväg, för att inte helt enkelt säga frisk.

Käre maken kom precis hem från jobbet, så nu ska vi sätta igång med middagen. Grillad kattfisk, färspotatis och sallad.
Jag såg att han köpt med sig två små jordgubbs bakelser, som jag förmodar vi ska ta som efterrätt.
Sen kan man ju undra hur det kommer sig att vågen aldrig pekar nedåt utan strävar sakta men säkert uppåt?

I morgon är det midsommar afton, ett tag funderade vi på att åka upp till min pappa och hälsa på, men eftersom Käre maken jobbar så mycket kan det vara skönt för honom att slippa ligga på vägarna när han är ledig.
Han kör ju den vägen fram och tillbaka, en till två gånger varje vecka när han är på väg upp till Kapellskär för att ta färjan över till Finland.

Så det blir nog sill och potatis här hemma, alldeles  ensamma,  bara Käre maken och jag, undrar när det hände senast, om det någonsin har inträffat.
I början av vårt förhållande vet jag att vi firade midsommar utan barn eller någon annan familjemedlem, men då hade vi med oss mina pojkars marsvin som vi passade…så riktigt ensamma var vi ju inte, eller räknas kanske inte ett marsvin….?

Trevlig midsommar på er nu gott folk !!
Ge er hän i det vackra vädret.
Kram Annelie

6 thoughts on “Kaffet smakar gott igen….

  1. Ja du när man börjar längta efter keffe då är hälsan på väg tillbaks. Vi blir också bara vi och det ska bli riktigt skönt. Är alltid full fart och sällan ensamma så nu ska det njutas.ha en trevlig midsommaraftonKram

  2. Min man och jag ska fira midsommar alldeles själva för första gången sen vi gifte oss. Känns lite konstigt. Jag önskar dig en fin Midsommar.

  3. Så skönt att du börjat piggna till. Det är många som hostar o snörvlar på mitt jobb så det är väl en tidsfråga när jag åker dit. Det kan vara skönt att vara ensamma på midsommarafton också. Jag tycker inte det känns så viktigt, men vi åker traditionsenligt till vänner.Får önska dej en skön midsommar med hopp om sol!Kram Susanne

  4. Vad skönt att du mår bättre och att kaffe smakar gott igen! Hoppas att ni får en lugn och skön midsommar, med lite sol och nått gott att äta och dricka.♥♥♥ Helene

  5. Hej Annelie!Vill bara kika in och önska er en riktigt fin Midsommarhelg! Du får ta hand om dig så du blir av med förkylningen så fort som möjligt. Många kramar och allt gott till er!

  6. Hm…. det där med vågen undrar jag också över…. Gabriella går ner i vikt och jag går upp :-(För övrigt hoppas jag att du har en jättefin midsommar på tu man hand med maken.Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s