Hemma igen.

Efter tre veckor på resande fot  är vi tillbaka hemma igen. Det känns ganska skönt eftersom vi har haft en underbar semester på tu man hand.

Vi tog bil och husvagn ner till Istre halvön i Kroatien, 165 mil till värmen.
Genom hela Tyskland, genom Österrike och en bit genom Slovenien, sen är man framme i Paradiset.

Resklar       
På båten till Rostock.
Österrike
Slovenien

Ja så var vi då äntligen framme efter två och ett halvt dygn i bilen. Det var varmt när vi kom fram, vi såg redan när vi kom ut ur Karavankeltunneln ut i Slovenien hur temperaturen steg och steg, till vår stora förtjusning.
När vi kom fram till campingen fick vi en plats anvisad som vi inte alls var nöjda med. Liten och trång och inte alls där vi hade förhandsbokat.
Efter mycket krångel och en arg Annelie fick vi en annan plats, inte nån perfekt, men den fick duga. Det enda kruxet var att vi fick bara ha den platsen till den 29/7 och vi skulle stanna till den 30/7 så vi var tvugna att flytta på oss den sista natten.
Men det tog vi, orkade inte tjafsa mer med dom. Jag är ju inte så himla bra på engelska och inte blir den bättre när jag är trött, varm och ilsken…..
Nåja, vi fick husvagnen på plats, yttertältet kom upp i stekande värme. Jag som nästan aldrig svettas fick verkligen känna på hur det är…svetten rann ner i ögonen så att det sved, så jag knappt såg något.
Alltså ska man inte jobba när det är varmt. Men tältet måste upp, så så fick det bli.

Sen väntade belöningen, en kall dusch, restaurangen och en iskall öl, och semestern kunde börja  på riktigt.

Dagen efter var det hög tid att ta sig ner till havet och bada.
Jag fick ett litet problem, när jag la mig ner på klippan för att få lite sol på min bleka lekamen, för  magen putade ut mer en vad tuttarna gjorde, det kändes inte alls bra…..
Men va sjutton…alla andra var inte helt perfekta dom heller och hellre en brun tjockis en en blek, så jag la mig ner och njöt i min bikini och struntade i hur jag såg ut, och det var väldigt skönt.

Men några kort på det, nej det blev det inte, jo förresten min käre make tog ett och jag kunde konstatera att jag såg ut som en stor vit val som flutit iland. Så det kortet försvann hastigt från kameran. Vad jag älskar digitalkameror.
Imorgon börjar vardagen igen men jag kommer att fortsätta att skriva lite om min härliga semester för att påminna mig själv om hur underbart vi haft det.
Och för att ge er lite glimtar från ”mitt” älskade Kroatien.
Kram på er // Annelie

7 thoughts on “Hemma igen.

  1. Härligt med en sådan skön semester innan jobbet tar vid, då laddas batterierna! Det brukar vara skönt när allt "är som vanligt" igen, trots allt! Kram Agneta

  2. Ååh, vad härligt!!! :)Att se ut som en vit val första dagen på klipporna är ju ok. Jag hade ju inte blivit nån brun val till sista dagen ens, möjligen en illröd ;)Ha det fint och lycka till med jobbstarten <3Kram Nina!

  3. Men åhhh, vad underbart ni ser ut att ha haft det!!! Liiiiite avis är jag allt! Men så skönt för er att äntligen få komma dit, landet verkar vara fantastiskt fint. Kul att du vill visa bilder därifrån, ska kolla in här igen med spänning! Och du, jag känner mig som en vit val fortfarande fast sommaren snart är slut 😉 Kram påre ♥//Bellan

  4. Åh så fick du komma dit tillslut! Men vilken lång resa det måtte ha blivit, fast jag kan ana hur mycket man lär få se efter vägen :)Härligt att ta del av er långväga tripp!!KRAMEN

  5. Visst är det alltid skönt att komma hem och speciellt om man fått njuta så som du ser ut att ha gjort :o))Den här sommaren måste man ha varit utomlands för att INTE se ut som en vit val :o))Kram och en mjukis på kinden <3Maritha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s