Njutningsdagar.

Vi sov till halv nio morgonen därpå. Resan och värmen tog nog ut sitt.
När man klev ut ur husvagnen och förtältet var det som den allra vackraste svenska sommardag, varmt och gott. Jag knallade iväg till toaletten och tittade till svalungarna som bodde under taket inne toalettbyggnaden.

Från början var dom fem stycken, men just den här morgonen råkade en tappa fotfästet och ramlade ner och dog, den lille stackarn. Dom satt så tysta och snälla ända tills de hörde mamman komma flygandes, då blev det ett himla liv på dom, alla ville ha maten hon kom med.

Under tiden vi var där blev alla flygfärdiga och lämnade boet och gav sig ut på egna små flygturer.

Efter toalettbestyren blev det frukost och packning av badväskan och iväg till udden vi badade vid.
Det är egentligen stranden där hundfolket håller till, eftersom hundarna får bada där ute vid udden.
Men vi trivs bäst där, inte så väldigt mycket folk att trängas med. Ja för att vara helt ärlig så behöver man inte trängas alls. Man kan ta sig en klippa och få ligga där helt ifred. Det är skönt.Vid det här laget hade tempen krypit upp till över 30 grader, så det var skönast vid havet där det fläktade.

Udden

En utav dagarna kom det ett par i yngre medelåldern, tjejen var lång och smal med en hästsvans käckt guppande, han lite små mullig med militär shorts, mörk t-shirt och keps.
Hon började klä av sig och när hon var färdig att lägga sig ner och sola hade hon bara ett par knalloranga stringbikini trosor på sig.
Vackert är det ju inte tänkte jag, men hon tycker säkert det är gott att bli riktigt solbränd över allt.
Sen började killen klä av sig, det första jag såg var att han hade massor av tatueringar och piercing stavar i båda bröstvårtorna. Aj tänkte jag , det där ser ont ut..

(jag låg på min klippa vänd mot dom med solglasögon på och kunde helt enkelt inte låta bli att se dom, om jag inte blundade alltså, vilket jag inte gjorde)
Sen drog killen av sig shortsen och det visade sig att han hade precis likadana stringbyxor i samma knall oranga färg som tjejen, där knappt familjelyckan fick plats…..

Hur gärna jag en ville under resten av baddagen så kunde jag inte låta bli att titta…ögonen drogs som magneter till de två, och jag undrade hur i hela friden tänkte dom…för inte var det vackert, inte enligt mig i allafall.

Men vem är jag att döma…vid det här laget hade jag börjat se ut som en rosaröd val liggandes på klippan med magen som högsta topp,

På kvällarna när man orkade röra på sig var det promenader vid havet och runt om på campingen som gällde.

Tittut bakom olivträdet.

Just denna kvällen bestämde vi oss för, att i morgon går vi upp tidigt och åker in till Umag och torghandeln och köper grönsaker. Där finns precis allt, men det blir varmt att gå inne i stan , så det gäller att vara uppe och iväg tidigt.
Så jag säger väl godnatt för den här gången.

Kanske en upp datering från jobbet också. Vi börjar väl skönja ett mönster över hur vi ska jobba, men ännu återstår många frågor och mycket planerande som ska hinnas med under tisdagen och onsdagen, för på torsdag är det öppet hus för alla föräldrar och då måste vi ha de svar på frågorna de kan tänkas ställa.
Mina arbetskamrater i arbetslaget är jätte gulliga och jag tror att det hela kommer att bli bra, men det är mycket nytt som ska läras och det är faktiskt inte lätt att lära gamla hundar sitta, även om det går.
Det måste få ta sin tid.
Kram till er alla från mig och alla mina frågetecken// Annelie

4 thoughts on “Njutningsdagar.

  1. Härligt det låter på din klippa 😉 Men jag får hålla med Vad tänker dom på ( männen alltså ) Hur snyggt är det ? Jag får läsa dina inlägg tillbaka för jag fattade inte det sista med ditt jobb 😉 Har inte riktigt uppdaterat mig här , kramar och ha en fortsatt skön vecka

  2. härligt att ni hade de så underbart, Men visst är d e lite kul se lite annorlunda människor de är ju oxå nåt att minnas, Låter som ni har haft de fint med allt. hoppas nu att du får till de med ditt jobb kramar om dej min vän////// annelie

  3. Ja snyggt är det ju inte men……..hur skönt kan det vara??????Vad härligt att gå på såna marknader och köpa frukt och grönt!Ja mysigt ser det minsann ut :o))Hoppas allt på jobbet blir bra nu!Gokramen och en mjukis <3Maritha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s