Mer semester….

Nu är jag tillbaka igen, min pappa blev plötsligt sjuk och all min energi gick till att tänka på honom och på att sköta jobbet. Datorn fick ledigt i ett par veckor.
Men nu så är jag på G igen. Pappa mår bättre och vi har varit uppe och hälsat på honom och sätt att det går åt rätt håll.

Men innan vi fortsätter i nuet, så vill jag gärna avsluta semestern.

Dagarna var varma, varmare och varmast, därför var vi nere vid havet så gott som hela dagarna. där svalkade det skönt.
Vi solade, badade, tittade på djur och på sånt som fanns runt omkring.
Något som jag aldrig trodde skulle hända inträffade…jag lärde mig snorkla. Jag har försökt så många gånger, men jag har alltid glömt att andas när jag går ner under vattnet med huvudet. Sen när jag kommer på att jag ska andas, ja då glömmer jag att jag har snorkeln i munnen och drar värsta andetaget….med en rejäl kallsup som resultat.
Men i år lärde jag mig tekniken och det var helt underbart, jag kunde följa med Käre maken ut och titta på fiskar, sjöborrar, sjögurkor och allt vad det nu var.

Vackert var det inte, men det bryr jag mig inte det minsta om, det bjuder jag på.

Vi badade, som jag har för mig jag skrivit innan, vid hundbadstranden. Vi gillar det, för då har man alltid hundar att titta på om man skulle få tråkigt.
En go hund som brukade komma hette Peggy, hon ägde klipporna. Hon hade sånt jobb med att springa och kolla alla som kom och gick. Hon skällde en del, men var inte det minsta aggressiv. Vi tänkte lite på ”vår” nakenfis Chester, när vi såg henne. Han hade med all säkerhet uppfört sig lika dant som Peggy. Hennes familj kom från Holland och försökte få tyst på henne allt i mellan åt. Men som sagt, hon ägde klipporna och vakta dom väl.

Peggy

Ville man inte titta på vattnet eller klipporna kunde man titta upp i luften och se den här segla förbi, flera gånger om dagen.

Lika varma som dagarna var, lika ljuvliga var kvällarna. Vi njöt av sköna promenader, god glass och trevliga människor

Solnedgång över den lilla fiskebyn St. Lorentz.

Nej men nu får det nog räcka för den här gången, nästa gång får det bli lite om hemresan och sen landar vi i nuet. Jag tror nämligen det håller på att hända en del positiva grejer framöver. Men man ska inte ropa -Hej. innan man är över bäcken, så det får jag allt hålla lite på.

Tack för att ni tog er tid att läsa.
Kram på er // Annelie

6 thoughts on “Mer semester….

  1. Så skönt att din pappa mår bättre. de där gånger stannar ju livet som upp ett tag. Apropå hur man ser ut när man snorklar: Fiskarna har nog sett värre och du jag tror inte bryr sig. Vad kul att du fick till tekniken en ny värld öppnar sigkram

  2. fina bilder, ni verkar haft det så härligt! Snorkla försökte jag mig på när vi var i Egypten, men det klarade jag tyvärr inte av! Skönt att lilla pappsen blir bättre och bättre! Kram

  3. Men ÅÅÅÅÅÅÅH ta mig med nästa gång jag blir så jäkla avig så det inte är klokt!Och vad skönt att din pappa mår bättre.Kramar!

  4. Härligt att din pappa är mycket bättre. Klart man blir orolig när de är sjuka. Vad kul att få prova på snorkling 🙂 Vilken vacker solnedgång och fina bilder.Många kramar !!! Annika

  5. Ja det var skönt att pappa blev bättre för orolig var vi nog alla å dina vägnar :o))Det ser så underbart skönt ut så jag förstår att ni trivs, blir inte lätt att locka dig till Norrland med husvagnen :o)) Man jag ska försöka <3Håller tummarna för positiva saker <3Karm och en mjuk på kinden <3Maritha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s