Jösses vad veckorna går fort….

Dagarna bara rusar iväg….Jag har faktiskt inte nån aning om vart alla dagar tar vägen,
Ena dagen är det måndag så hux flux är det torsdag och bara en arbetsdag kvar i veckan

Jag klagar inte , tro inte det, men lite får vi nog dra i handbromsen, för om det fortsätter så här, kommer jag aldrig att hinna bli färdig med julbestyren innan vi har  midsommaren här igen.

I tisdags var jag alltså på läkarbesök, jag tyckte ju det hade gått riktigt bra för mig när jag var hos sjukgymnasten och gjorde  hennes  test., Men ack vad jag lyckades lura mig själv.

Det såg jag ju när läkaren visade mig resultatet av testet……
Jag var mycket svag, på många delar, svag på resten, utom på en uppgift ( att stå med båda armarna rakt framåtsträckta och rita  två cirklar  på en whiteboard tavla i två minuter ) där hamnade jag på medel.

Läkaren hade tytt mitt test och lagt till vad hon hade fått fram under vårt första möte och kommit fram till att det är ett jobb som elevassistent, eller  som resurs  som jag klarar av.
Jag klarar inte under några omständigheter att jobba inom barnomsorgen, kök eller städ.
Samt att jag behöver vara sjukskriven  25% minst  6-8 månader.

Eftersom det är försäkringskassan som har utformat testet så  hoppas jag att de nöjer sig med detta utan att behöva krångla.

Jag har ett möte med dom i mitten av november, får väl se vad dom tycker och säger.

Att mina chefer, både den förra och min nuvarande känner sig nöjda med lösningen av fallet Annelie, tror jag med alla säkerhet. För jag har inte blivit kallad till något uppföljningsmöte som det var sagt att det skulle bli efter en månad.
Så länge jag är tyst och trivs så verkar dom också vara nöjda.

Och trivs det gör jag, jag är så himla glad över mitt nya jobb och hoppas verkligen att jag blir kvar här länge.

Kanske inte tills det börjar växa mossa på mig…..men i allafall så länge som jag känner att jag har något att ge och och det är lika kul som det är nu.

Nu börjar det dra ihop sig till Halv åtta hos mig och sen blir det Kockarnas kamp, innan det är dags att uppsöka sängen.
Det blir lätt tidiga kvällar när väckarklockan skräller halv fem om morgnarna.

                                                                      

Ha det gott vänner och var rädda om er!!

Stor kram från mig // Annelie

6 thoughts on “Jösses vad veckorna går fort….

  1. Lät ju inte så bra att testerna inte gick bra, men bra att de gör detta och utreder..En mossbeklädd Annelie vill de nog inte ha på jobbet så strax innan mossan kommer får du nog gå ;)Sov gott..Kram Mia

  2. Kan bara hålla med om tiden, herre jävlar vad den rusar på….hinner liksom inte med här heller! Tråkigt att testerna inte gick så bra men skönt du får din arbetstid anpassad och att du trivs med vad du gör nu. Inget höjdare att gå upp tidigt, gubbens alarm går av 4:30, jag får sova ända till 6:00, yippie!! Ha nu en bra fredag och helg!! ♥ Helene ps. kul att du tittade in hos mig!! Jag är nog världens sämsta bloggar, hahaha!! Visst var den där solnedgången vacker, det var som hela himmelen var on fire! Min lilla dala häst ska ut på äventyr i helgen, ska se om jag kan få till en liten blogg pst efter det ;o)

  3. Hm…. klar med julen lagom till midsommar, nä men skit i julen dårå, skulle jag vilja säga ;-)Och ta det nu lugnt med arbete och allt annat också…Kramar!

  4. Ja det är verkligen inte klokt vad tiden rinner iväg……kanske ska hämta upp Julsakerna från källaren jag :O))Synd att din kropp är så pass svag men samtidigt bra att du fått det på papper så ingen kan kräva mer av dig än du klarar……och du själv också inte har så stora krav på dig själv <3Hoppas du har en skön och vilsam helg <3Kramen och en fin på kinden // Maritha

  5. Underbart att du trivs med nya jobbet och känner att du vill vara kvar länge, och det hoppas jag du får med. Blir så glad för din skull ❤ Håller med att tiden går otroligt fort. Jättefint och höstigt har du gjort på bloggen och fina bilder.Ha en fin vecka vännen min !!! Kram Annika

  6. Hej vännenTråkigt att testet inte blev så bra som du kände. Men stå med armarna rakt ut och dessutom rita cirklar hade då inte jag klarat av om det nu är en tröst. Julen kryper allt närmare och tack för påminnelsen det är kanske därför jag är hemma dag och är yr ( haha) stress ?? Nej men som du säger så blir man helt mörkrädd av att tiden kan gå så fort. Vill inte titta i min kalender för då känns det. Ha en underbar dag. kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s