Nu är guldet slut…

Nu har jag haft semester i tre dagar, det har varit så skönt, och jag har fått så mycket gjort här hemma.
Det var verkligen välbehövligt.
På söndagen kom äldsta sonen med en del av sin familj på besök. De två äldsta barnen stannade hemma.
Enligt Elvin 4 år, så sov storebror och storasyster skulle måla naglarna….

Jaja, så är det ju, när de blir större finns det alltid roligare saker att hitta på en att hälsa på gamla farmor 😉
Men jag fick njuta av den delen av familjen som kom och de fick njuta av att få en gratis middag i magen.

Nåja, jag skickade med mat till den delen av familjen som inte kom också, inte ska dom behöva bli utan bara för att de har lite annat för sig.

Efter mat, kaffe , lite lek och bus så var det dax för dom att åka hem och jag satt mig framför tv apparaten och kopplade av.

Måndag morgon hade jag massor av energi när jag vaknade, trots huvudvärken. Det blev storstädning på toaletten, dammsugning, golvtvätt, tre maskiner tvätt, och lite annat smått o gott.
Under tisdagen blev det lite mindre gjort, strykning och byte av gardiner i vardagsrum och kök, med tillhörande fönstertvätt.

Solen sken och jag borde nog ha gått ut och njutit av den, men  jag hade ingen som helst lust, varken huvud eller kropp var i form för att gå ut. Fast det vackra syntes genom mina nytvättade fönster.

Nu är det onsdagskväll och i morgon ska jag till jobbet igen, på Halloween fest. Undrar hur det kommer att bli, hörde ryktas om spökvandring nere i källaren…hu, jag tar nog häxhatten och spindelörhängena på mig för säkerhets skull.

Så var det det där med guldet som är slut då, ja alltså inte mitt guld, det lilla jag har, nej jag menar guldet på alla träd. De guldvackra löven har försvunnit och nu står bara de grå kala träden kvar. Novembergrå och tråkiga…

 Men nu är det bara November, December (som är rätt ok) Januari och Februari kvar, sen ni, sen börjar det ljusna igen och vi kan börja hoppas på våren.

Nu ska jag koka mig en kopp te och ta några skorpor, det har varit min huvudsakliga föda de senaste dagarna eftertsom min mage har pajat ihop. Men idag är den bättre en i går, så det går åt rätt håll.

Var rädda om er och kom ihåg, The best things in life aren´t things.
Kram på er // Annelie

3 thoughts on “Nu är guldet slut…

  1. Härligt med besök..Och vad du fick mycket gjort både måndag och tisdag..Hu, ja bäst att du tar häxhatten på när det skall träffas spöken ;)Hoppas magen snart är bättre..Kram Mia

  2. Härligt besök och ledighet med mys och massa gjort, vilken energi :O) Men att magen pajat var ju inte alls bra! Kan du inte få behandling för den?Hoppas det blir en mysig spökvandring, hade ju varit kul att se dig i häxhatt och spindelörhängen :O)Sköt nu om lilla magen och resten av finaste DU <3Kram och en mjuk // Maritha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s