Träningsvärk

Först och främst vill jag tala om att jag har bytt blogg adress, jag började bli missnöjd med den jag hade innan och hoppas att den här kommer att fungera bättre.

Sen vill jag önska alla gamla och eventuellt nya läsare välkomna !!

Jag tror inte att ni kommer märka så stor skillnad, jag är ju fortfarande samma gamla Annelie

Dagarna dom går och går,… Torsdag försvann…..Ja lite så som i den gamla barnvisan om veckodagarn, är min vardag just nu. Knappt har måndagen börjat innan det är torsdag och bara en veckodag kvar innan det blir helg igen.

I måndags var jag hos sjukgymnasten och tränade. Jag tog i lite mer en vanligt och det kändes riktigt bra. Igår var vi på höstpromenad med eleverna i klassen för att samla in material till höstdikter. De fick skriva vad de såg, hörde och kände under promenaden. När vi sen var tillbaka i skolan fick de skriva en dikt av orden de hade skrivit ner. Jag måste säga att det var helt fantastiska höstdikter de skapade.

                                                                                       När vi gick förbi en liten kyrka frågade en av barnen varför det inte fanns några gravar på kyrkogården. Det hade jag intet bra svar på, men det hade en av töserna i klassen, hon sa  – Jo det är så här faktiskt, att i vår kyrka gifter man sig och andra roliga saker, dör det gör man i Bollebygd.

Ja det kan ju vara bra att veta vad vi gör här i det lilla samhället jag bor …både döpt och gift är jag, så det är väl bara att dö jag har kvar, så det känns rätt ok att bo här.

Efter höstpromenaden hade vi idrott, då körde vi ett mini rörelse pass, ganska intensivt. Det var jätte roligt, barnen jobbade på ( och jag med) och vi hade jätte kul.

Sen var arbetsdagen slut och jag väntade besök av dottern, med sina hundar och äldsta sonen med två av de små barnbarnen, dom bjöd på goda hembakta muffins.Så det blev fika och lite lek. Sen kom Käre maken hem, vi tog en promenad i regnet till biblioteket och efter det var det middags lagning.

I morse vaknade jag med riktig träningsvärk i benen, inte för det gjorde något, det kändes riktigt gott faktiskt. Dagen på jobbet var lugn, vi hade torsdagsfika som vanligt, och jag tog en liten bit sockerkaka och en banan. Bussen hem 13.35 och direkt upp till sjukgymnasten för behandling och träning. Måste väl erkänna att det var lite segt med träningen, men jag utförde den i alla fall. Vi får väl se hur benen känns i morgon.

Nu ska jag se på Bonde söker fru, som jag spelade in i går, sen blir det halv åtta hos mig och kanske något mer, Men en kväll i soffan i väntan på att sängen ska ropa, det blir det i vilket fall som helst. Jag har jobbat färdigt för idag.

Var rädda om er så får vi väl se när vi ses o hörs nästa gång.

Kram Annelie

6 thoughts on “Träningsvärk

  1. Det är ju så med träningsvärken att vi fått ett bevis på att vi använt muskler som är otränade och då känner vi oss nöjda :o))

    Fint du har i din blogg ❤

    Trevlig helg, kram och en morgonmjuk // Maritha

  2. Jättefin blogg du har nu! Och lättare för mig att kommentera så det var ett bra val 😉
    Vilka härliga ungar! Ja nu vet man vad ni gör där du bor 😀
    Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s