Så var det igång då….

Vårterminen har börjat, ja i morgon sätter den igång i alla fall…

Idag hade vi utbildningsdag och fick information om att ”vår” skola ska bli en byggarbetsplats under år 2013- 2014. Skolan växer, eller det kanske är fel att uttrycka sig så…Näe förresten, eftersom den ska byggas ut  och omplaneras så växer ju själva skolan också, inte bara elevantalet.

Det kommer att bli jobbigt, särskilt för eleverna med särskilda behov, inte nog med att vi haft stora maskiner på skolgården under de senaste månaderna på grund av att de lagt ner bergvärme, som både stört med ljud och sin blotta närvaro, nu ska det byggas runt omkring oss också.

Men en dag i taget och inte ta ut några tråkigheter i onödan, så får det bli. Det kanske är trevliga hantverkare som bidrar till en ännu godare stämning än det redan är på skolan.Bild                      

Idag har jag fått katt , eller det kanske inte är riktigt sant..Jag har fått låna katt. Sune heter han och han ska bo här under Januari månad. Han kom idag och är en liten blyg herre som ligger gömd någonstans i lägenheten och trycker.

När han känner sig lite säkrare på sin nya ”hemmiljö” kommer han nog fram och utforskar lägenheten och undersöker om mitt sällskap kan vara något att ha.

Det känns mysigt att veta att det finns en katt här hemma igen, även om det bara är under en begränsad tid. Hur det än är så saknar man allt Zikorias sälskap.

Nu ska jag koka mig lite te, se på tv:n en stund innan jag tar min bok och går ner till sängen.

I morgon sätter vardagen igång på riktigt, med massor av barn som kommer att bubbla över av saker som ska berättas efter den långa ledigheten. Jag längtar faktiskt efter dom,  det ska bli jätte roligt att möta dom i morgon.

Vi får väl se om jag tycker likadant i morgon eftermiddag.

Var rädda om er där ute i vårt avlånga land!

Kram Annelie

 

7 thoughts on “Så var det igång då….

 1. Låter som både positivt och negativt! Inte lätt att vara arn med behov i en sådan miljö, men som sagt an ju maskinerna vara spännande 😉
  Kul med en liten Sunebula på besök.. hoppas han kommer på att det är väldans hemtrevligt hos dig! Förstår att du saknat att vara med katt, även om det nu inte är din alldeles egna!
  Kram på dig och önskar dig en bra start på nya terminen imorgon!

  • Jodå, maskinerna är jätte spännande att titta på, men det stjäl så himla mycket koncentration från skolarbetet….
   Visst kommer det att bli kul med Sunebulan här, bara han vågar sig fram, just nu har jag ingen aning om var han är. Jag har allt letat må du tro, men han har nog hittat världens bästa gömställe.
   Kram till dig med ❤

 2. Hoppas din första arbetsdag efter ledigheten har gått bra!
  Mysigt med katt igen – även om det är tillfälligt. Lycka till med att sköta om Sune! Tids nog ligger han nog säkert i knät på dig och myser 🙂

  Kram på dig finaste Annelie ♥
  //Bellan

  • Tack Bellan,
   Ja visst är det mysigt att ha en katt smygandes runt här hemma.
   Inatt har vi pratat med varandra tre gånger och i morse när jag gick upp följde han med mig in på toa och gjorde mig sällskap, sen försvann han iväg igen och la sig på något ställe som jag inte hittar ❤
   Ha det gott vännen.
   Kram Annelie

 3. Så mysigt ni ska få du och Sune bara han gjort sig hemmastadd 🙂

  Ja det kan förstås bli lite störigt med bullrande maskiner men sen blir det nog väldigt bra när det är klart!!

  Hoppas du får en fin dag ❤

  kram och en fin på lilla kinden ❤ Maritha

 4. Katter är ju så underbara! Saknar också våran kisse som fick gå över till andra sidan i oktober. Mysigt alla fall med en lånekatt ett tag.
  Jobbigt med byggarbetsplats på skolan 😦
  Men du är så positiv och glad så det går säkert bra.
  Massa kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s